Waarom wordt de verkiezing vanaf een gescheiden domeinnaam verzorgd?

In verband met beveiliging worden de verkiezingen NIET op het domein https://onlineorverkiezingen.nl gehouden. Onze openbare website is dus geen veiligheidsrisico voor kandidaatstellingen en verkiezingen.

Voor het faciliteren van onze diensten wordt gewerkt met 2 domeinen. Één domein voor onze verkiezingstool aangevuld met een extra domein met een portaal (dashboard) voor de OR. Op dit gescheiden portaal kan de OR zicht houden op kandidaatstellingen en het opkomstpercentage, TIJDENS de verkiezing. Na de verkiezing wordt de verkiezingsuitslag zichtbaar op dit gescheiden domein.

Totaal werken wij dus met 3 gescheiden domeinen, ieder voorzien van een SSL-certificaat.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over veiligheid en privacy.

Scroll naar boven